100 PLUS-boodschappenpakketten voor cliënten SUN Lekstroom

De spaarzegelactie bij supermarkt PLUS Van Loon in Nieuwegein levert 100 boodschappenpakketten op. De Lions in Nieuwegein nam het initiatief tot deze actie. Klanten van PLUS Van Loon op winkelcentrum Nedereind leverden de afgelopen maanden spaarzegels in voor Stichting Urgente Noden Lekstroom. Met de spaarzegels konden de klanten van de supermarkt sparen voor een PLUS-boodschappenpakket t.w.v. 50,00 euro.

In de spaarzuil zaten zegels voor ruim 70 boodschappenpakketten. Eigenaren Christ en Jolanda van Loon van PLUS van Loon gaan het aantal boodschappenpakketten tot 100 aanvullen. Christ: “Juist nu hebben sommige mensen het heel lastig. Als PLUS supermarkt staan we voor duurzaam en lokaal betrokken en daarom zetten wij ons graag extra in voor de cliënten van de SUN.”

SUN heeft 100 inwoners uit haar bestand eerst telefonisch benaderd. De Lions bezorgen de PLUS-boodschappenpakketten bij de cliënten thuis. Edwin van Straten van Lions Nieuwegein vindt het zeer bijzonder dat juist in deze lastige tijd we er in Nieuwegein voor elkaar zijn. “Het is fantastisch om te zien dat klanten van PLUS van Loon hun zegels en soms complete boekjes afstaan voor het goede doel. Geweldig dat PLUS Van Loon de actie ondersteunt met 30 extra pakketten.” Ook SUN is erg blij dat ze hun cliënten een extraatje kunnen bieden.

Hannie van Baren van SUN Lekstroom geeft aan dat juist nu mensen dat steuntje heel goed kunnen gebruiken. De SUN helpt veel inwoners bij een acute financiële nood die ze op dat moment niet zelf kunnen oplossen. Daarbij kan je denken aan een nieuwe koelkast of wasmachine als de oude kapot gegaan is of een andere financiële tegenvaller.

Op de foto van links naar rechts: Christ van Loon (eigenaar PLUS Van Loon), Hannie van Baren (SUN Lekstroom) Edwin van Straten (President Lions Nieuwegein)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk