Katern

10 maart Open dag Tennisvereniging Rijnhuyse

Ervaren of tennis wat voor u (18+) is. En gelijk kennismaken met Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein? Kom dan zaterdag 10 maart a.s. van 12.00 tot 13.00 uur naar de open dag van deze tennisclub in Nieuwegein Noord. De trainers van Rijnhuyse staan klaar om gratis de eerste tennisles te geven. Doe sportieve kleding en sportschoenen aan, Rijnhuyse zorgt voor rackets en tennisballen. En mocht u daarna direct lid willen worden, dan heeft de club een mooi introductieaanbod voor u. Meer informatie over deze tennisclub met 7 smashcourtbanen staat op www.rijnhuyse.nl en aanmelden van de deelname (moet niet, mag wel) kan via recreatiecommissie@rijnhuyse.nl.

Kinderen
Heeft u kinderen die willen leren tennissen? Neem dan contact op met onze ledenadministratie (ledenadministratie@rijnhuyse.nl) voor een proeftraining. Rijnhuyse verzorgt daarnast al enkele jaren het basisschooltennis, waarbij de kinderen tijdens de gymles tennisles van de trainers krijgen. Dit jaar zijn de groepen 1, 2 en 3 aan de beurt. Met aansluitend een tennisevent op woensdagmiddag 7 maart.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren