10.000ste ‘One Signal’ abonnee op pen.nl

Steeds minder mensen gebruiken Facebook. Goed ze zijn natuurlijk nog wel gigantisch groot maar wat ze hebben gedaan met gevoelige gegevens van haar gebruikers, zoals het doorverkopen van data aan derde partijen, heeft niet veel goed gedaan. Social Media blijft wel belangrijk om je nieuws te verspreiden maar, moet dat ook ten koste gaan van je privacy. Wij geloven al een tijdje dat het anders kan om het nieuws snel bij onze lezers te brengen. Dit geheel zonder doorverkopen van data en andere gevoelige informatie. Dit doen we met   ‘One Signal’, een plugin op ons platform die onze gebruikers een, hoe kant het ook anders, een signaal geven, direct als onze redactie een nieuwsitem heeft geplaatst op De Digitale Stad Nieuwegein (www.pen.nl).

Vandaag mochten wij de 10.000ste gebruiker welkom heten. Goed, we weten niet wie het is maar hij of zij krijgt ons bericht wel gelijk op zijn of haar computer, mobieltje of tablet. Dit zonder balast waar Facebook haar gebruikers mee bestookt maar gewoon het nieuwsbericht uit Nieuwegein.

We zijn trots met het behalen van deze mijlpaal. Krijgt u onze berichten nog niet op deze manier? Kijk op ons platform rechts onderaan. Hier ziet u eek rode klokbel. klik daar op en u bent aangemeld. Oh jah, afmelden gaat net zo simpel, daar doen wij niet moeilijk over. Gewoon weer op het belletje klikken en u bent afgemeld.

De 10.000ste abonnee is inmiddels gepasseerd!

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren