“Wat zien Ik??”

“Groen linksaf!!”,
Ik laat mij graag verrassen,maar soms slaat deze verrassing om in opperste verbazing. Groen Links passeert namelijk de VVD aan de rechterkant. Dat is toch het recht van de PVV? Deze verkeers- (verkeerde) beweging bestond uit de klacht van Groen Links over de Nieuwegeinse hangjongeren. Aanpakken deze groep, lik op stuk beleid, intensivering van surveillances en een actief opsporingsbeleid en last but not least een actieplan. Het Nieuwegeinse Groen Links zal de lege cellen van staatsecretaris Albayrak wel vol krijgen. Ik heb nooit kunnen denken, dat de door mij enkele weken geleden geconstateerde verwildering bij Groen Links zou toe slaan: een gevalletje Mexicaanse griep?
“Groen Zuur!!,
Groen Links heeft het helemaal gehad met de jongeren en die andere Nieuwegeiners, die willen bruisen. Groen Links vindt het namelijk onverantwoord dat het evenement “Nieuwegein Bruist” in het Park Oudegein wordt gehouden. Zij nemen daarom niet deel met een kraam aan deze manifestatie. Nu is het een ieder vrij om wel of niet op kraamvisite te gaan bij “Nieuwegein Bruist”. Wij komen ook alleen langs zonder kraam, omdat wij dat genoeg natuurlijke aanwezigheid vinden. Maar om dan maar het hele festival te willen verbieden, omdat de Nieuwegeinse flierefluiter in zijn rust wordt verstoord en onze hortus botanicus in de verdrukking zou komen, vinden wij toch wat vergezocht. Het Park Oudegein wordt als cultuur/natuurgebied niet vertrapt, maar juist voor cultuur gebruikt. Eindelijk zijn de handen ineen geslagen in Nieuwegein voor een cultuurevenement voor jong en oud,en dan krijgt Groen Links spontaan het zuur.
D66 vindt,
 dat wij in Nieuwegein de zon in het water moeten kunnen zien schijnen; dat hangjongeren van alle tijd zijn en op gepaste wijze moeten worden beziggehouden; dat zij gewezen moeten worden op wangedrag en zonodig bij “Nieuwegein Bruist” het vuil mogen opruimen. Maar in deze zomer aub. geen Groen Zuur over het Nieuwegeinse gras van ons park. Dan gaat het gras zeker dood en verdwijnt de Nieuwegeinse flierefluiter! Hans Reusch Fractievoorzitter D66 Nieuwegein

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk