“Is ons zorgstelsel zorgzaam of zorgelijk?”

Op 15 november 2006 organiseren de CDA-afdeling IJsselstein en CDA-afdeling Nieuwegein een grote discussieavond met als thema het zorgstelsel. Speciale gast deze avond is Vice-Voorzitter van de CDA-fractie in de Tweede Kamer Gerda Verburg (tevens kandidaat 4 op de CDA-lijst voor de Tweede Kamerverkiezing).
Na een korte inleiding over het zorgstelsel zal Gerda Verburg deze avond in discussie gaan met diverse vertegenwoordigers uit de zorgsector. Stelling deze avond: ‘is ons zorgstelsel zorgelijk of zorgzaam?’. Maar tevens de vraag: ‘Is het zorgstelsel bij het CDA in goede handen is’?
Forumleden:Gerda Verburg, Vice-voorzitter fractie CDA in de Tweede Kamer Lex Roseboom, Voorzitter Raad van Bestuur Directeur AXION Jan Beumer,     Algemeen adjunct PCOB en voorzitter PCOB Z-HEeke van der Veen, Voorzitter R.v.B. AGIS/ Kandidaat PvdA D. Baerends, Directeur Bureau Jeugdzorg Utrecht

Programma:
20.00 uur:     Ontvangst  Fulcotheater, Overtoom 3, IJsselstein
20.15 uur:     Inleiding Gerda Verburg
20.30 uur:     Forumdebat van 1 uur onder leiding van Bart Krol  
21:30 uur:     Informeel gedeelte
Het CDA nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn op deze avond, die zal plaatsvinden in het Fulcotheater, Overtoom 3 te IJsselstein. U bent welkom vanaf 20.00 uur. U kunt mee discussiëren of u laten informeren door te luisteren naar de panelleden. Bart Krol, CDA-voorzitter van de Provinciale Afdeling zal deze avond leiden. Neemt u gerust vrienden en kennissen mee!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk