‘Nieuwegein Kiest’

Op 5 oktober 2004 heeft het College van B&W in Nieuwegein de voorstellen voor ‘Nieuwegein Kiest’ vastgesteld. Dit voorstel komt op 11 november 2004 in de Raad ter vaststelling. De VVD Nieuwegein doet een oproep aan Instellingen en Verenigingen in Nieuwegein want, voorafgaande aan deze vaststelling kunnen belangstellenden in verschillende Commissie vergaderingen hun zienswijze inbrengen.

De VVD fractie heeft behoefte de zienswijze van Instellingen en Verenigingen in Nieuwegein rechtstreeks te vernemen voor dat wij ons definitief standpunt in Commissie en Raad zullen innemen. Daarom houd de VVD fractie op zaterdag 16 oktober een inspreekkwartier.

Mocht u behoefte hebben uw zienswijze aan ons kenbaar te willen maken dan verzoeken wij u contact op te nemen met Edwin van Straten, die samen met u het tijdstip vastlegt. Het spreekkwartier wordt gehouden in buurtcentrum De Boog aan het Thorbeckepark 183. Aanmelden is verplicht middels het sturen van een E-mailtje aan: Edwin van Straten of via telefoon: 06 443603 12. In overleg met u wordt er dan een afspraak gemaakt voor de 16de.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk