‘’Hé, ik dacht toch even dat ie er echt stond”

‘’Hé, ik dacht toch even dat ie er echt stond”, was de reactie van veel mensen die afgelopen zaterdag langs de kraam van het CDA wandelden in Vreeswijk. Bij de kraam stond een bijna levensechte Jan Peter Balkenende. Bezoekers van de markt in Vreeswijk kregen de gelegenheid om gratis met hem op de foto te gaan. Bijna honderd mensen, van jong tot oud, van stoere motorrijders tot echte fans van Balkenende lieten zich voor eeuwig met hem vastleggen op de gevoelige plaat.

Ook is er veel over Nieuwegein als stad gesproken. Het is bijzonder om telkens weer op te merken dat Nieuwegeiners best tevreden zijn met hun directe woonomgeving. Ze voelen zich betrokken op de stad en weten heel goed aan te geven wat er in de stad vernieuwd kan worden. Het beeld van Nieuwegein als slaapstad gaat voor de eigen inwoners echt niet op: die zijn klaar wakker voor Nieuwegein! We willen als CDA die betrokkenheid vasthouden. Wij willen daar continu aan en voor werken. Zo geven we Nieuwegein een goede toekomst.

Renée Blom

Roelof de Wild

Alle foto’s die er bij de kraam werden gemaakt zijn terug te vinden op www.nieuwegein.cda.nl, waar de foto’s voor geïnteresseerden gratis zijn te downloaden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk