Levende kerststal in het Natuurkwartier

Het Natuurkwartier nodigt traditiegetrouw op zaterdag 24 december – kerstavond – alle inwoners van Nieuwegein en omstreken uit om de sfeer van het kerstfeest te proeven. Met de levende kerststal bij kinderboerderij IJsselstee en kerstliederen in Museum Warsenhoeck komt de bezoeker in kerststemming. De kinderboerderij en Museum Warsenhoeck zijn speciaal daarvoor tussen 17.30 en 20.00 uur open en de toegang is gratis

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, kunnen bezoekers midden in het kerstverhaal stappen met de levende kerststal. Ook kunnen zij genieten van de kerstliederen en gedichten die worden voorgedragen in Museum Warsenhoeck. Natuurlijk ontbreekt ook een (gratis) glaasje glühwein of warme chocolademelk niet. Kinderen kunnen iets moois knutselen voor in de boom.

Het Natuurkwartier ligt aan de Geinoord 9-12 in Nieuwegein. In verband met de verwachte drukte worden bezoekers verzocht met de fiets te komen of lopend. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de stallingen net buiten de toegangspoorten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk