De Kom onder constructie !

Vanaf vrijdag 14 mei zijn het nieuwe theaterprogramma én cursusprogramma van De Kom verkrijgbaar. Beide programma’s worden traditiegetrouw gepresenteerd tijdens de zogenoemde ‘seizoenpresentatie’. Een avond vol optredens van artiesten die komend seizoen in De Kom te zien zijn. Met dit jaar als thema ‘onder constructie’.

Het komende seizoen gaat De Kom onder constructie. In een nog niet vernieuwende binnenstad laat De Kom zien een theater en kunstencentrum in continue ontwikkeling te zijn. Daarom heeft De Kom gekozen voor een nieuwe huisstijl. Bovendien zijn er vergevorderde plannen het aanzien van het gebouw zowel van binnen als van buiten te verbeteren! Vernieuwing van het oude, vernieuwing in het oude.

Komend seizoen staat in De Kom weer een gevarieerd aanbod aan voorstellingen op het programma. Van cabaret tot toneel, van wereldmuziek tot musical en jazz. Maar ook dansvoorstellingen, voorstellingen voor jongeren en jeugd- en familievoorstellingen ontbreken niet.

Zelf aan de slag met beeldende kunst, dans, toneel of muziek? Ook dat kan in De Kom. Nieuw dit jaar zijn o.a. de cursussen beeldhouwen voor jongeren, harp en klavecimbel spelen, toneel voor senioren, dansconditie Afrikaans en cabaret. Daarnaast start De Kom komend seizoen met een Klezmerband en het Woensdagochtendorkest voor volwassenen. Beide programma’s zijn verkrijgbaar in De Kom en ook op de website van De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk