Katern

WinkelKinderboek 'Losse Tanden'

HvdH02
€9.50
Op voorraad
1
Productgegevens

Auteur Heleen van den Hoven woont al ruim dertig jaar in Nieuwegein. Ze schreef de thrillers Het Carpa Complot, De speelgoedman en Het Tango algoritme. Toen haar kinderen nog klein waren, maakte Heleen enkele kinderboeken die spelen in de wijk Zuilenstein: De Troonladder en Losse Tanden.

Een spannend leesboek (AVI 7) voor kinderen met sterke zenuwen en losse tanden. Voorlezen vanaf 5 jaar. Wat gebeurt er wanneer je een tand in de tuin gooit en je kunt hem niet meer terugvinden? Waarom stort de schuur van buurman Piet in? Wie heeft de poten van de tafel doorgeknaagd? De wetenschap en de media storten zich op Nieuwegein, waar een mysterie voor vernielingen zorgt. Waar komen al die gebitten vandaan? En hoe komen we er af? Joep en zijn vader lossen met gevaar voor eigen vingers het raadsel op en bevrijden Nieuwegein van de losse tanden.

Lees dit boek als je wilt weten waarom er in Nieuwegein zoveel tuinen met straatstenen zijn. De illustraties van Rik de Kock maken het boek nog spannender. Fijn om voor te lezen. Bovendien is het een leuk boek voor beginnende lezers (met losse tanden). Paperback, 48 blz. met zwart-wit illustraties van Rik de Kock.

Bewaar dit product voor later