Zilver voor van Boheemen op NK A Tafeltennis

De 15-jarige Vera van Boheemen van Tafeltennisvereniging Vreeswijk heeft zaterdag 19 maart zilver behaald op het NK A Tafeltennis. Samen met haar dubbelpartner Jamshid Sedigh van Tafeltennisvereniging De Salamanders uit Wateringen (hij mocht in 2015 jaar nog niet meedoen met de ‘A’ vanwege het feit dat hij nog geen twee jaar in Nederland was) verloor zij de finale in Zwolle van het gemengd dubbel van Nathan van der Lee en Yana Timina. Vera van Boheemen: ‘Ik ben trots op deze plek en heel blij met de medaille. Er zat wel meer in maar de anderen waren gewoon te sterk.’

Zondag 20 maart wordt ook de finale van het damesdubbel gespeeld. Ploeggenoten Jacintha de Hoop en Sanne de Hoop hebben hier de finale gehaald, maar ook ploeggenoot Tanja Helle van VTV Vreeswijk. Tanja speelt samen met haar dubble Yana Timina de finale tegen haar clubgenoten waardoor zeker het goud naar Nieuwegein komt. De eindstrijd van het Nederlands Kampioenschap A damesdubbel wordt zondag 20 maart om 14.00 uur gespeeld. Van de 28 deelneemsters aan het NK A zijn maar liefst 4 dames van VTV geselecteerd: Tanja Helle – Jacintha de Hoop – Sanne de Hoop en Vera van Boheemen.

Update 20 maart: Zondag 20 maart hebben Yana Timina en de bij VTV Vreeswijk spelende Tanja Helle de damesdubbel gewonnen op het NK A Tafeltennis. Zij wonnen van de zusjes Jacintha en Sanne de Hoop uit Nieuwegein van eveneens VTV Vreeswijk. Hiermee ging dus weer tweemaal zilver en eenmaal goud naar Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren