Word vriend van De Digitale Stad Nieuwegein

Nieuws is niet gratis, en artikelen willen wij u niet voor de helft (of vaak minder!) laten zien, omdat de rest achter een abonnement (Premium) is te lezen. De Digitale Stad Nieuwegein verzorgd al 25 jaar het nieuws als het om Nieuwegein gaat. Dit mede dankzij onze trouwe adverteerders en een team van 27 Nieuwegeiners. Maar ook door u, als trouwe lezer.

Omdat De Digitale Stad Nieuwegein geen subsidie wil ontvangen, hiermee garandeert zij haar onafhankelijkheid, is een donatie voor ons werk welkom. Bent u tevreden over ons werk, steun ons dan middels een vrijwillige bijdrage en wordt vriend van De Digitale Stad Nieuwegein. Hiermee steunt u ons werk en úw dagelijkse leesplezier als het om nieuws gaat over uw woon-, werk- en leefomgeving.

Vriend worden is gemakkelijk en vrijblijvend. Ga naar deze pagina voor meer informatie. Uw bijdrage komt ten goede aan onze lokale website, dus indirect weer aan u!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren