Voorjaarswandeling Atverni

Atletiekvereniging Atverni nodigt zowel geoefende en beginnende wandelaars uit voor haar jaarlijkse voorjaarswandeling op zondag 15 maart aanstaande. De wandeling start vanaf de Atletiekbaan van Atverni op sportpark Galecop in Nieuwegein

De wandeling, die deel uitmaakt van de wandelkalender van de KWBN, gaat door het Kromme Rijngebied. Er zijn verschillende routes, afhankelijk van de afstand, die naar Rhijnauwen lopen. Via Fort Vechten en Houten gaat het weer richting Nieuwegein. De 5 en de 12 km blijven dichter bij huis. Er zijn voldoende rustpunten aanwezig.

De afstanden zijn naar keuze en wel 30, 22, 12 of 5 km, dus geoefende en beginnende wandelaars komen aan hun trekken. Er zijn op de 3 langste afstanden rustpunten o.a. bij Stayokay, manege Zilfia’s Hoeve en een boerderijrust nabij de golfbaan Houten.

Starten kan voor de 30 km vanaf 08.00 uur en voor de andere afstanden vanaf 09.00 uur. Inschrijving op de atletiekbaan van Atverni op sportpark Galecop te Nieuwegein. De investering in een fijne wandeling bedraagt slechts € 3.50.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren