Vier jeugdspelers van T.V. Rijnhuyse bij NJK

Maar liefst vier spelers van tennisvereniging Rijnhuyse zijn uitgenodigd door de tennisbond om deze week deel te nemen aan de Nederlandse Jeugdkampioenschappen (NJK). Het gaat om Mike Diks, Manon Timmer, Stephanie Visscher en Amanda Bikker.

Nog tot 9 augustus aanstaande wordt er gespeeld op de banen van D.L.T.C. Dash ’35 in Dordrecht en T.V. Victoria in Rotterdam voor het kampioenschap. Mike, Manon en Stephanie spelen alle drie mee in de categorie tot en met 14 jaar. Stephanie is momenteel zelfs tweede van Nederland. Amanda speelt mee bij de meisjes tot en met 12 jaar.

Tennisvereniging Rijnhuyse is trots op de uitnodigingen van de tennisbond. De club beschikt over de grootste jeugdselectie van Nieuwegein, met speciale selectietrainingen onder leiding van Dennis Sporrel voor de grootste talenten. Rijnhuyse ziet hierin de bevestiging van de ingeslagen weg.

Wie benieuwd is naar de aanpak van Rijnhuyse, kan op zaterdag 30 augustus kennismaken met de trainers, de leden en het park. Dan geven de trainers en selectieleden een clinic voor zowel jeugd al volwassenen van 14.00 tot 16.00 uur. Voor wie lid wil worden zijn er dan ook aanbiedingen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren