Katern

Thema avonden in Café ‘de Tijd’ (Time Out)

Voor de maand November en December heeft het jongerencafé een speciaal

programma opgesteld. Voor jongeren van 15 tot 25 jaar uit Nieuwegein zijn er een keer in de twee weken op de donderdagavond verschillende thema-avonden zoals:

optreden met je eigen band, filmavond, hip hop avond, voetbalquiz, open rap podium, interessante voorlichtingsbijeenkomsten en poolwedstrijden. Ook zijn er in

het café spelletjes aanwezig: poolbiljart,darts, flipperkast etc. De muziek is altijd weer gevarieerd. Je kan ook zelf muziek aanvragen en kan variëren van trance en R&B tot top veertig nummers. ‘Café de Tijd’ is het jongerencafé waar lekker geswingd kan worden.

Van 19.00 uur tot 23.00 uur zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om jou op te vangen voor een leuke avond. Kom eens een keer langs om de sfeer te proeven,om gewoon gezellig te kletsen of om een drankje te drinken. Je vrienden zijn natuurlijk ook van harte welkom. Kortom café de Tijd is een prima gelegenheid om je te ontspannen en ook om mensen te ontmoeten .Vorig jaar waren er een groot aantal bezoekers omdat de sfeer ongedwongen en relaxed was.!!!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk