Rotary Nieuwegein organiseert Sport- en Speldag

Zaterdag 29 juni organiseert de Rotaryclub Nieuwegein voor de zevende keer de Sport- en Speldag. Dit jaarlijks terugkerende evenement is speciaal bedoeld voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Nieuwegein en omgeving.

Na de opening van de spelen door wethouder Hands Adriani zullen de ongeveer honderd kinderen in groepsverband tegen elkaar strijden om na vele sportieve activiteiten uit te maken wie er dit jaar kampioen is. Naast de leden van de club zullen ook dit jaar weer studenten van de leergang Sport, Dienstverlening en Veiligheid van het Oosterlicht College de kinderen begeleiden. De minder sportieven kunnen zich die middag uitleven met schilderen, tekenen en knutselen.

Na deze sportieve ontmoeting zal wethouder Renée Blom de spelen sluiten en de prijzen en medailles uitdelen en volgt er nog een gezellig samenzijn. De spelen beginnen om 13.00 uur op het terrein van het Nieuwegein Business Center.

De Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Deze Sport- en Speldag past daar prima bij.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren