Officiële start bouw Nieuw Vreeswijk

Op 17 februari 2004 vindt de officiële start plaats van de bouw van Nieuw Vreeswijk. Deze week is bekend geworden dat de Commissaris de Koningin in Utrecht, de heer Boele Staal, de openingshandeling zal verrichten. De aannemer start op 16 januari 2003 al met de eerste bouwwerkzaamheden. Als eerste wordt de halfverdiepte parkeergarage onder de 31 sociale huurwoningen van Jutphaas Wonen aangelegd. De werkzaamheden worden verricht op het noordelijk deel van het voormalige Eurogrit terrein, dat ligt tussen de Wierselaan en de Vaartse Rijn. Het betreft de 1e fase van de woningbouw in Nieuw Vreeswijk. In totaal worden er de komende twee jaar 400 woningen gebouwd in Nieuw Vreeswijk.

Over enkele weken start de verkoopmanifestatie van de 2e fase van het project. Dit wordt georganiseerd door de VOF Vreeswijk Noord, een samenwerkingsverband tussen de projectontwikkelaars Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling BV en De Principaal BV.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren