Officiële oprichting BiZZp Nieuwegein

Op donderdag 20 januari 2011 is bij notariskantoor Van Heesen in Nieuwegein de Akte van Oprichting van BiZZp Nieuwegein ondertekend door Armen Mnatsian (penningmeester), Huub van Baal (voorzitter) en notaris Van Heesen. De inschrijving van de vereniging bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland vond plaats op vrijdag 21 januari 2011. Hiermee is de officiële oprichting van BiZZp Nieuwegein een feit!
BiZZp is een platform waar actief zelfstandige professionals en ondernemers zonder personeel, die wonen en of werken in Nieuwegein, elkaar helpen om kwaliteiten en vaardigheden op het gebied van het ondernemen te verbeteren. De deelnemers bieden elkaar een klankbord en geven feedback bij het vaak solistisch optreden. In deze tijd van dynamisch en meer flexibel werken hebben de deelnemers veel professionaliteit, kennis en vaardigheden te bieden. Het platform vergroot de slagkracht en zichtbaarheid van de leden onderling, en in samenhang binnen de samenleving.BiZZp organiseert regelmatig bijeenkomsten, zowel live als digitaal. Denk aan workshops, bijeenkom- sten met andere ondernemers of organisaties, netwerkborrels en sociale activiteiten. Als locatie voor de bijeenkomsten is gekozen voor het centraal gelegen evenementencomplex Merwestein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!