Nieuwegeinse bij beste 4 Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen Tennis

Joke Lazarom, al 29 jaar lid bij Tennisvereniging Rijnhuyse in Nieuwegein, heeft vrijdag 6 maart jl. de halve finale van de Nationale Overdekte Veteranen Kampioenschappen in de categorie DE 60+ gespeeld. In het Tulip Tennis Centrum in Hilversum moest Joke (speelsterkte 5 in de damesenkel) het in de halve finale opnemen tegen een speelster met speelsterkte 3 en verloor ze de wedstrijd.

Joke Lazarom (speelsterkte 5 in de single en 6 in de dubbel) is regelmatig te vinden op de smashcourtbanen van Tennisvereniging Rijnhuyse. Dit voorjaar speelt zij mee in het 2e mix 35+ team van Rijnhuyse, uitkomend in de 3e klasse op zaterdag.

Aan het overdekte NK voor veteranen kan je alleen op uitnodiging van de KNLTB meedoen. En uitnodigingen worden alleen verstrekt op basis van behaalde resultaten in het jaar ervoor. De linkshandige Joke Lazarom had in 2014 aan 3 open toernooien meegedaan, plus de clubkampioen-schappen van TV Rijnhuyse. En dat was voor de KNLTB voldoende om haar uit te nodigen voor het overdekte Nationale Kampioenschap.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren