Nieuwegein Brouwt, doe mee!

Heb je een leuk idee voor je buurt of heel Nieuwegein? Of wil je je laten inspireren door de ideeën van anderen? Kom dan naar de “ideeënbrouwerij” en doe mee! De ideeënbrouwerij is een bijeenkomst waar goede ideeën voor Nieuwegein werkelijkheid kunnen worden. Je passie voor mindfulness delen met anderen in je eigen workshop? Samen met buren en schoolkinderen gezellig tuinieren in de moestuin en genieten van de lekkere oogst? Of gezellig samen met leeftijdgenoten dagtripjes maken? Het zijn allemaal initiatieven van andere Nieuwegeiners dus het kan!!

Kom met je idee naar de ideeënbrouwerij en denk samen met actieve en inspirerende Nieuwegeiners na hoe we Nieuwegein met elkaar socialer en duurzamer kunnen maken!

De tweede brouwerij is op dinsdag 14 oktober. Je bent van harte welkom op Buurtplein Batau vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur starten we met brouwen. Kom je ook? De bijeenkomst is gratis. Van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan bij Jaimy van der Veeken van MOvactor: jvanderveeken@movactor.nl of 0643368425.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren