Nieuwe leden gezocht bij Volleybalclub RVN

Heb je al een tijdje (te) weinig aan volleybal gedaan? Of valt de wekelijkse wedstrijden en trainingen niet meer te combineren met de thuissituatie? Maar wil je het spelletje eigenlijk wel weer gaan of juist blijven doen in een gezellige en recreatieve ambiance? Kom dan op woensdagavond tussen half 8 en 9 uur een paar keer gezellig bij Recreatie Volleybal Nieuwegein (RVN) meetrainen in ‘t Veerhuis aan de Nijemonde in Nieuwegein Zuid! Je kunt zonder verdere verplichtingen 3x gratis mee doen aan de training om de sfeer te proeven.

RVN is een volleybalclub opgericht door een groep enthousiaste volleyballers die zich richt op de recreatieve volleyballer. Plezier staat voorop. Leeftijd en spelkwaliteit zijn minder belangrijk. Elke woensdagavond trainen we anderhalf uur met een mannen- en een vrouwengroep. Van deze groep van ca. 30 recreanten doen een aantal ook mee aan de recreantencompetitie. Zes keer per seizoen worden op zaterdag in toernooivorm wedstrijden gespeeld. RVN doet dit seizoen mee met twee damesteams en 1 herenteam.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eerst even rond op de website van RVN of kom gewoon langs! Graag even een mailtje vooraf aan benvanschaik48@gmail.com of panhuish@ziggo.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren