Marisha Lüschen Nieuwegeinse Voorleeskampioen 2004

Volgens de jury van het Voorleeskampioenschap van Nieuwegein 2004 was het voorlezen van Marisha Lüschen ‘rustig en boeiend’ met een goed gekozen fragment. De inleiding was weliswaar lang maar uitstekend gericht op het gekozen fragment’.

Onder belangstelling van ruim 350 enthousiaste klasgenoten, leerkrachten, ouders en grootouders werd Marisha van de Montessorischool de Vleugel in theater De KOM door de jury uitgeroepen tot winnaar. Zij las een spannend fragment voor uit het boek Zwarte sneeuw van Simone van der Vlugt.

De jury was zeer tevreden over het hoge niveau van alle finalisten. De mede -finalisten kozen voor het voorlezen van fragmenten uit boeken van Francine Oomen, Carry Slee, Guus Kuijer en Jacques Vriens. Op woensdag 31 maart vertegenwoordigt Marisha Lüschen Nieuwegein in de provinciale finale in De Speeldoos te Baarn. De landelijke finale van de voorleeswedstrijd is op woensdag 26 mei in Vredenburg, Utrecht. De winnende school, Montessorischool de Vleugel, mag zich een jaar lang de trotse eigenaar van de wisselbeker noemen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren