Kijk op kerk

Kijk op kerk 22 maart 2012

‘Vrijheid, tot hoever?’
Henk Fijn van Draat, Jan Kuiper en Alma Boender-Feenstra spreken over vrijheid in werk, leven, geloof, in de samenleving. Vrijheid koesteren ze allemaal, maar de vrijheid wordt ook begrensd. Waar trekken zij de grens? En speelt geloof daarin een rol?
De drie sprekers krijgen het woord. Ds. Wim Reedijk voelt hen aan de tand en betrekt het publiek in het gesprek. Het gesprek over vrijheid vindt plaats op dinsdag 27 maart in de Bron Buizerdlaan 1. Aanvang 20 uur. Toegang vrij.

Bingo in Poelzicht
Het Restauratiefonds Barbarakerk organiseert op woensdag 4 april a.s. een PaasBingo in Eethuys Poelzicht in Vreeswijk (Stadhuisplein 1). Het spel wordt over een zevental ronden gespeeld en er is een loterij aan verbonden. Bijzonder is dat niemand zonder prijs naar huis gaat. De avond begint om 20:00 uur, de toegang is gratis en de prijzen zijn aangepast aan het seizoen. De opbrengst is voor het restauratiefonds van de Barbarakerk.

Passage “De Bron”.
Woensdag 28 maart om 20 u is er een maandelijkse Passagebijeenkomst. Mevrouw C. de Groot uit Woerden spreekt over de Paasavond. Iedereen is hartelijk welkom.
Informatie: Hieke Treffers, tel. 6036760.

Gideonsbende Nieuwegein
De Gideonsbende Nieuwegein is een initiatief van de PKN gemeenten Noord en Zuid en de RK Taborgemeenschap. Geïnspireerd door het bijbelse verhaal van de Gideonsbende streeft de groep naar een omvang van ongeveer 300 mensen. De bende kan via de mail een beroep doen op elkaar als er zaken zijn die aandacht vragen. Alle acties bewegen zich op het gebied van kerk en samenleving. Elke maand ontvangen de leden een bezinnende tekst. Iedereen kan lid worden door zich via de email aan te melden. Mail naar gideonsbendenieuwegein@gmail.com voor meer informatie.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren