JSV wint Zilveren Dom-toernooi 2011

JSV Nieuwegein is afgelopen weekend de winnaar geworden van het Zilveren Dom-toernooi editie 2011. In de finale op Sportpark Koningsweg in Utrecht, speelde JSV met 0-0 gelijk tegen ‘t Goy (JSV Nieuwegein miste tijdens de reguliere wedstrijd een penalty), maar nam het de strafschoppen na 90 minuten beter (6-5).

Nadat beide ploegen 5 penalty’s hadden gescoord vanaf 11 meter, nam de keeper van ‘t Goy plaats achter de bal: hij faalde vanaf de penaltystip. Pascal Ehlert van JSV stopte fraai de bal. Hierna mocht Remon Godee, aanvoerder van JSV aanleggen voor een penalty, nummer 12. De keeper van ‘t Goy was kansloos op zijn inzet. Hierdoor komt de Zilveren Domtrofee een jaar lang in de kast in Nieuwegein te staan.

De wedstrijd om de derde plek ging tussen Sporting ’70 en Baarn. De Utrechters wonnen met 3-1. De laatste wedstrijd, die om de 5e en 6e plaats, was die tussen gastheer VSC (5e klasse) en vierdeklasser UVV. De roodwit-geblokten wonnen met 0-4 (0-2). VSC Zaterdag 1 eindigt het toernooi dus helaas op de laatste plaats.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren