Ilona uit Nieuwegein verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij 

Een droom is werkelijkheid geworden voor Ilona uit Nieuwegein. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Ilona werd verrast met een videogesprek vanuit het Scheepvaartmuseum, een van de culturele partners van de BankGiro Loterij.

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 10.000 euro cheque live aan de winnaar uit bij een van de culture partners die de loterij ondersteunt. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Ilona (44) is blij verrast: “Ik ben gezond en heb twee gezonde kinderen dus ik heb eigenlijk geen wensen. Ik ben wel heel erg blij met deze prijs!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren