Gratis boodschappen sparen bij PLUS van Loon

Elk jaar wordt er naar uitgekeken; de boodschappenpakket spaarcampagne. Zondag 1 november start PLUS van Loon opnieuw met de spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket. De komende maanden sparen klanten voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 50 euro.

Ook dit jaar biedt PLUS van Loon in Nieuwegein haar klanten weer de mogelijkheid om te sparen voor gratis boodschappen. Met de dure feestmaand in het vooruitzicht is het pakket een welkom cadeau in de vorm van 22 gratis producten. Van Tony’s Chocolonely chocolade tot Honig soep en van Sanex Douche tot Vanish Oxi Action.

De actie start zondag 1 november en loopt tot en met zaterdag 30 januari 2016. Klanten van PLUS van Loon ontvangen bij elke 10 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een gratis spaarzegel. Met 70 zegels is de spaarkaart vol en kan vervolgens direct aan de kassa verzilverd worden voor een gratis boodschappenpakket. In het pakket zitten 22 producten van verschillende A-merken en het PLUS Huismerk, met een totale waarde van 50 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren