Gedichtenbundel ‘Groeten uit Nieuwegein’

‘Groeten uit Nieuwegein’ is de titel van de nieuwste gedichtenbundel van Ton de Gruijter. Hij overhandigde het eerste exemplaar dinsdag 6 mei aan wethouder Renée Blom en uitgever Patricia Wesselman van uitgeverij BenF. Renée Blom: “Wat een mooi en leuk initiatief om Nieuwegein in woord en gedicht te laten beleven! Ik waardeer het bijzonder vooral ook doordat het mogelijk is gemaakt door particulier initiatief.”

Ton de Gruijter schrijft al enige tijd gedichten over mooie locaties en gebouwen en is begonnen op De Digitale Stad Nieuwegein want daar is het idee ontstaan. Dit inspireerde hem zodanig dat hij nog meer is gaan inzien welke interessante mogelijkheden Nieuwegein te bieden heeft. Hij verwoord dit heel mooi in het gedicht ‘Groeten uit Nieuwegein’. Hij ging dan ook graag in op het idee om deze gedichten in een boekje te bundelen.

De gedichtenbundel is te koop bij boekhandel van Manschot, de Primerawinkels op Hoog-Zandveld en Makadocentrum en in de Bruna op het Muntplein. Voor bedrijven kan het een interessant relatiegeschenk zijn. Bij inkoop van vanaf 10 exemplaren kunnen bedrijven een interessante korting krijgen.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren