Food, Art & Design Fair 2004

Na het succes van de in november 2002 in Grand Hotel Huis ter Duin gehouden 1e editie zal gedurende het Paasweekend van 2004, vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12 april 2004, voor de tweede keer de Food, Art & Design Fair worden gehouden. Wegens het succes van de 1e editie is de organisatie genoodzaakt het evenement op een nieuwe (grotere) locatie te houden. En wel in het zeer centraal gelegen NBC te Nieuwegein.

Gedurende het weekend zullen ruim 60 standhouders uit de top van de Nederlandse en de Europese kunst en design zich presenteren. Ook de culinaire prestaties tijdens de FAD zijn gegarandeerd. Een ‘culinair plein’ zal dus niet ontbreken. Zo zal men prima zaken kunnen doen als ook genieten van de geneugtes des levens. De FAD, zoals deze happening inmiddels gemakshalve afgekort wordt, bundelt de werelden van kunst en design met die van de culinaire top. Het is een voor beursbegrippen unieke manifestatie.

Er zullen vele opmerkelijke zaken te zien zijn tijdens het evenement. Graag noemen wij enkele zaken uit het brede aanbod:

• De familie Hermans heeft ten behoeve van de expositie die te zien zal zijn de 12 meest exclusieve schilderijen van Toon Hermans beschikbaar gesteld. Daarnaast zal de piano waar Toon Hermans al zijn liedjes op heeft gecomponeerd op de beurs te koop aangeboden worden.

• De prachtige bloemvormige ring die Prinses Diana cadeau kreeg van Dodi Al Fayed

• 12 Internationale beeldhouwers

De opening zal tegelijkertijd door de volgende personen worden verricht: Willibrord Frequin, Chiem van Houweninge, Viola Holt, Astrid Engels, Maurice Hermans, Jits Bakker, de Burgemeester van Nieuwegein drs. C.M. de Vos, John Kerkhoven (directeur FAD Evenementen B.V.).

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren