Brief bewonerscommissie Dijkhuis – Witte Huis

De bewonerscommissie Dijkhuis – Witte Huis heeft de gemeenteraad op 15 juni 2004 een brief gestuurd, waarin ze een aantal bezwaren kenbaar naar aanleiding van de vaststelling van de Ontwikkelingsvisie Lekboulevard – Hoog Zandveld (zuid). De bezwaren richten zich met name op de onduidelijkheid over de toekomstplannen voor het Dijkhuis.

Indien het Dijkhuis door Mitros Wonen wordt herontwikkeld, zullen de Dijkhuisbewoners op termijn moeten verhuizen. De bewonerscommissie eist in dat geval garanties over de condities waaronder dat zou moeten gebeuren. De gemeente heeft in haar antwoordbrief aangegeven dat de herontwikkeling van het Dijkhuis valt onder de verantwoordelijkheid van Mitros Wonen. De bewonerscommissie dient over deze kwestie afspraken te maken met Mitros Wonen. De gemeente is hierin slechts een toetsende partij.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: