Bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid


Bij HLB Blömer aan de Krijtwal 1 in Nieuwegein organiseert Samen voor Nieuwegein op dinsdag 4 februari van 15.00 uur tot 17.00 uur een bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van Samen voor Nieuwegein.

Bij bedrijven en organisaties is duurzaamheid een belangrijk thema. Zeker ook bij de sociale aspecten van de bedrijfsvoering. Binnen de huidige krappe arbeidsmarkt is aandacht voor brede instroom en behoud van medewerkers heel belangrijk. En dan kun je denken aan onderwerpen als medewerkerstevredenheid, aandacht voor medewerkers die mantelzorger zijn, aandacht voor oudere medewerkers en verbetering van de arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Programma
Bij deze bijeenkomst zullen de deelnemers elkaar inspireren. Niet met een spreker die een theoretisch verhaal houdt, maar met de praktijkervaringen van de eigen partners. De volgende sprekers zullen onder andere aanwezig zijn: Mirella Lenters van HLB Blömer, Marian Bijvoet van SVS Inburgering, Jeroen Kwaaitaal van het Cals College en Dorathé van Doorn en Dorothy ten Wolde van Wederkeer Was & Strijkservice.

Na afloop van de presentaties kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen over dit thema. De bijenkomst wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Informatie
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunnen belangstellenden kijken op op onze webiste. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Vorig jaar organiseerde Samen voor Nieuwegein een bijeenkomst over de arbeidsmarkt. Dit keer is het thema duurzame inzetbaarheid. Foto: Henry Hekman

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren