Aangereden verkeersregelaar geschrokken maar gaat door

De schrik zit er flink in bij verkeersregelaar Wim de Haard. Op Koningsdag werd hij na een discussie met een automobilist aangereden op de vrijmarkt in de binnenstad van Nieuwegein.

De bestuurder van het busje wilde keren op een plek waar dat volgens de verkeersregelaar niet mocht. “Hij was niet agressief, maar bleef wel bij zijn standpunt dat hij gewoon mocht keren.”

De bestuurder gaf onverwachts gas waarbij de verkeersregelaar een aantal meters werd meegesleurd. Zijn arm bleef steken in het openstaande raam van de auto waardoor hij een schouderblessure opliep.

De verkeersregelaar is na het incident door de ambulance afgevoerd. Zijn schouder moet rust krijgen, maar als het niet niet binnen twee weken geneest, moet hij geopereerd worden.

De 40-jarige bestuurder van het busje reed na het incident door, maar meldde zich direct op het politiebureau aan de Schakelstede in Nieuwegein. Daar is hij gehoord en heeft hij een dagvaarding gekregen. Hij zal binnenkort voor de rechter moeten komen.

De Haard is geschrokken van het incident, maar is niet van plan om te stoppen als verkeersregelaar. Over een paar weken hoopt hij weer aan de slag te kunnen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren