Wordt Nieuwegeiner BIZZ Talent van het jaar?

Negen topstudenten tussen de 16 en 24 jaar hebben de afgelopen acht maanden vanuit het niets allemaal een eigen onderneming opgestart. Eén van de studenten, Jake Verspeek, komt uit Nieuwegein. Hij zal ICT-hulp aan huis gaan verzorgen in Nieuwegein. Voor alle soorten computerproblemen, waarbij geldt ‘No cure no pay’. Heeft een ict-achtergrond dankzij zijn studie. Gezien zijn variabele studentenuren is hij erg flexibel en kan hij meestal in korte tijd ter plaatse zijn. Hij is geduldig en betrouwbaar en kiest voor een persoonlijke benadering.

Sommigen hebben de eerste opdrachten en klanten al binnengehaald. Anderen zijn druk bezig om hun product of samples van hun product geproduceerd te krijgen. Op dinsdag 10 juni presenteren deze studenten hun ondernemingen aan het grote publiek. Via een publieksstemming en een jury zal één van de studenten de titel ‘BIZZ Talent ondernemer van het jaar’ winnen.

Het BIZZ Talent programma is gericht op zeer gemotiveerde en talentvolle mbo-studenten. De lessen worden gegeven door docenten van MBO Utrecht en ervaren ondernemers uit het netwerk van de Utrechtse Ondernemers Academie. Ook krijgt iedere student begeleiding van een eigen persoonlijke Business Coach. Het BIZZ Talent programma is ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen MBO Utrecht en de Utrechtse Ondernemers Academie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren