Wil de verantwoordelijke opstaan en gaan!

Politiek is vreemd, soms begrijp je er niets van en hoor je een boel kreten die op een kindelijke manier veel duidelijker gezegd kunnen worden. Oftewel laten we ‘gewoon concreet en eerlijk zijn’. Daar zal de gemiddelde lezer het mee eens zijn. Op 11 november j.l. waren de Algemene Beschouwingen op de gemeentelijke begroting voor 2004. Wat ons als redactie opvalt is dat die ’30 km zones’ die onlangs zijn ingericht wel vaak als punt worden aangehaald.

Uit een stuk wat we vandaag van de PvdA Nieuwegein mochten ontvangen kwam het nogmaals boven water onder het motto ”Eerst denken, dan doen, ook in het verkeer’. We citeren letterlijk:

‘Al eerder maakte de Partij van de Arbeid bezwaar tegen een ongerichte uitgaaf van meer dan 1 miljoen euro om verkeerd uitgevoerde verkeersmaatregelen op een verkeerde manier te herstellen. In het raadsdebat is nu bereikt dat eerst verder wordt onderzocht waarom eerdere deskundige adviezen niet zijn opgevolgd. Het doel blijft: een veilig Nieuwegein. Maar dit kan beter worden gerealiseerd dan nu is gedaan’.

De redactie herinnert zich dat een wethouder voor minder is weggevaagd. Hoeveel euro moet het kosten voordat de verantwoordelijke wethouder opstaat?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren