SWN-Buurtcentra zamelen in voor Mensen in Nood

Van woensdag 26 januari tot en met vrijdag 28 januari wordt er door Stichting Welzijn Nieuwegein kleding ingezameld voor Azië. Hierbij wordt samengewerkt met de Stichting Mensen in Nood, experts in distributie en transport van gebruikte kleding in de derdewereld. Iedereen, die overtollige kleding in huis heeft, kan deze brengen naar het dichtst bijzijnde buurtcentrum van de Stichting.

Kinderen kunnen op woensdagmiddag 26 januari kleding brengen naar de Bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide. Het telefoonnummer van de speeltuin is: 030 – 60 391 84.

Er mag zowel zomer- als winterkleding worden gebracht. De zomerkleding gaat rechtstreeks richting Azië, de winterkleding wordt in Oostbloklanden verkocht. De opbrengst van deze kleding gaat dan weer naar de gezamenlijke hulporganisaties van giro 555. Met oog op een goed verloop van de kledingactie is het niet de bedoeling dat deze kleding eerder of later dan de aangegeven data wordt gebracht. In de volgende buurtcentra kan kleding worden gebracht:

Wijkersloot: Buurtcentrum Kerkveld aan het Kerveld 63

Vreeswijk: Buurtcentrum Vreeswijk aan Fort Vreeswijk

Batau: Buurtcentrum Fenix aan de Nedereindseweg

Fokkesteeg: Buurtcentrum ‘t Dok aan de Hoornseschans

Galecop: Buurtcentrum de Boog aan het Thorbeckepark

Bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide (alleen woensdag)

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren