Start Buurtsportcoach programma Paralympics

Dit najaar start het nieuwe programma van de Buurtsportcoaches van Sport ID Nieuwegein en de gemeente: Paralympics Nieuwegein. Met dit nieuwe programma wordt ingespeeld op de sportbehoefte van mensen met een licht verstandelijke beperking, een chronisch ziekte of psychische klachten.

Paralympics Nieuwegein stelt deze doelgroep in staat om kennis te maken met diverse sporten zoals kickboksen, tafeltennis, zwemmen, voetbal, badminton, fitness, yoga, basketball en wandelen. De deelnemers van Paralympics Nieuwegein werken toe naar een groot evenement dat medio 2015 wordt georganiseerd in samenwerking met alle deelnemende partners. Het sociale aspect, het onderling uitwisselen van ervaringen en laagdrempelige toegankelijkheid tot sport staan centraal in dit nieuwe programma.

Paralympics Nieuwegein wordt georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport ID Nieuwegein in samenwerking met Altrecht Talent, Aquarijn, JSV Nieuwegein, Lister, Movactor, Reinaerde en Stichting Nedereind. De bestaande sportactiviteiten van deze partners worden vanaf heden aangeboden onder de vlag van Paralympics Nieuwegein.

Vanaf 15 oktober 2014 kunt u voor meer informatie over Paralympics Nieuwegein terecht op www.sportidnieuwegein.nl. Of neem contact op met Buurtsportcoach Christian via tel. 030-600 4260.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren