Spanningen op uw werk?

Net terug van vakantie en weer last van spanningen in uw werk? Doe er wat aan en volg de training “Stress op het werk de baas”, een training voor mensen die langdurig spanningen ervaren in hun werk.

Het doel van de training ‘Stress op het werk de baas’ is het voorkomen dat werknemers (opnieuw) gaan verzuimen of langdurig verzuimen. De training richt zich op het krijgen van inzicht in de oorzaken van werkstress en het beter leren hanteren van spanningsvolle situaties die zich in het werk voordoen. De training bestaat uit negen bijeenkomsten en vindt plaats in groepsverband. Er zullen vier trainingen starten dit najaar en wel op de volgende data en tijden:

2 september van 19.00 uur tot 21.30 uur, 6 oktober van 15.45 uur tot 18.15 uur, 27 oktober van 19.00 uur tot 21.30 uur en 13 november van 18.30 uur tot 21.00 uur.

De trainingen worden allemaal gegeven op de Villawal 23 in Nieuwegein. Naast een groepstraining is er ook een zelfhulpcursus voor mensen die spanning ervaren in hun werk: ‘Stress op het werk? Zelf aan de slag!’ Het doel van deze cursus is dat men aan de hand van een schriftelijke cursus, met begeleiding per telefoon of e-mail, zelf zijn/haar werkstress aanpakt. Werknemers kunnen hieraan deelnemen wanneer zij het prettig vinden om in hun eigen tempo de cursus door te nemen. Zij moeten gemotiveerd zijn om zelfstandig en met minimale begeleiding hun werkstress aan te pakken. De start van deze zelfhulpcursus is het hele jaar door. Voor informatie of aanmelding kunt u bellen met Altrecht Preventie: 030 – 69 991 50.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren