Rode loper uit bij Kunstgein Podium

Zaterdag 10 oktober vindt vanaf 13.30 uur de opening plaats van Expo Achttien. De nieuwe expositie in Podium – in atrium Stadshuis Nieuwegein – duurt tot en met zaterdag 14 november. Drie Utrechtse kunstenaars zorgen voor gevarieerd werk en zullen u graag ontvangen van woensdag t/m zaterdag 13.00 – 17.00 uur.

Temmy Bakker studeerde in 2008 af in assemblages aan de Nieuwe Akademie in Utrecht (NAU) en toont nu haar beelden in steen waarbij de toeschouwer kan wegdromen.

Maartje Roos en Anke Sloots volgden er de Hogeschool voor de Kunsten (HKU): Maartje in vrije grafiek en Anke in beeldhouwen, schilderen en tekenen. Roos’ pastels, aquarellen en linosneden hebben alle een grafisch karakter waarvan de vormen afkomstig zijn uit de natuur. Sloots’abstracte composities zijn geïnspireerd op licht en ontstaan al schilderend.

Podium laat inmiddels haar 18de expositie zien. Elke tentoonstelling is weer verrassend anders. Wonderlijk hoe ze alle van elkaar verschillen. Kom kijken en laat u overtuigen. De rode loper ligt er deze keer voor u!

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren