Oproep getuigen

In de nacht van woensdag 18 mei op donderdag 19 mei zijn op de Vloedmonde twee auto’s in brand gevlogen. De politie vermoedt brandstichting en wil graag weten of mensen getuige zijn geweest van dit incident. Heeft u iets opvallends gezien, belt u dan met de politie van district Lekstroom 0900-8844. Uiteraard kunt u ook anoniem bellen met 0800-7000.Eén getuige heeft gemeld dat hij tussen 02.30 uur en 02.45 uur een voertuig heeft horen wegrijden. Vlak daarna is de brand ontdekt. De politie wil ook graag in contact komen met de bestuurder van dit voertuig. Wellicht dat hij of zij meer informatie kan geven over deze brandstichting.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Oproep getuige(n)

Op maandagavond 10 maart werd een meisje mishandeld door twee jongens. Omstreeks 19.40 uur zat het meisje in de tram vanuit IJsselstein in de richting van Utrecht. In de tram werd het meisje zonder enige aanleiding al een aantal malen bedreigd door een jongen. Eenmaal bij Cityplaza stapte het meisje uit wilde richting huis lopen. De jongen stapte ook uit en begon haar wederom te bedreigen. Een getuige bemoeide zich met de jongen en voorkwam dat het slachtoffer werd aangevallen.

Inmiddels had de jongen een vriend gebeld die ook ter plaatse kwam en het meisje begon te bedreigen. De Nieuwegeinse zag kans door te lopen richting haar woning maar kwam het tweetal op de Noordstedeweg weer tegen. Ditmaal werd zij meerdere malen door de twee belagers geslagen en geschopt. Een voorbijganger wist de mishandeling te stoppen waarna zij naar huis rende.

Aan de hand van een opgegeven signalement kon de politie één van de verdachten een – een 16-jarige jongen uit Nieuwegein – aanhouden. De identiteit van de tweede verdachte is nog onbekend. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze mishandeling. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Lekstroom, tel.: 0900 – 88 44.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren