Nieuwegeinse Naomi Thierens pakt goud

Afgelopen zondag 23 maart 2014 werd de strijd om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Pole Fitness gevoerd bij Eclipse in Rotterdam. In de beginnerscategorie liet Naomi Thierens (17 jaar) uit Nieuwegein als beste de combinatie zien van gogo-aerobics en technieken in de paal. ‘De acts leken allemaal op elkaar en ik had geen idee wie er zou winnen’, reageerde Thierens na afloop.

Het was voor Thierens, die nog maar negen maanden aan Pole Fitness doet, de allereerste keer dat ze in competitieverband ergens aan meedeed. ‘Ik heb in het verleden wel gedanst maar nog nooit mee gedaan aan een wedstrijd. Ik wilde weten hoe het voelde om zelf een keer op een podium te staan’, zei Thierens.

Zo dacht ze er echter niet de hele tijd over. Thierens: ‘Tijdens de voorronde had ik een enorm pijnlijke blaar aan mijn hand. Ik vroeg me toen echt af: Waarom doe ik dit eigenlijk?’ Maar ze kan blij zijn dat ze heeft doorgezet. De vijfkoppige jury vond haar oefeningen erg origineel en ze heeft als enige van alle beginners haar kracht/uithoudingsvermogen van begin tot eind stabiel gehouden. Dat leverde haar een gouden medaille op in deze categorie.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren