Nieuwegeiners naar WK JiuJitsu in Athene

De Nieuwegeinse JiuJitsu vereniging BSPHolland, de topsportafdeling van CombySport is klaar voor de aanstaande Wereld Kampioenschappen JiuJitsu die op 13, 14 en 15 maart aanstaande gehouden worden in Athene (Griekenland). Met het ontvangen van de nieuwe kleding was het dan eindelijk definitief, de selectie voor de Wereld Kampioenschappen JiuJitsu is bekend.

De afgelopen maanden hebben de sporters van BSPHolland keihard getraind, kwalificatie wedstrijden gedraaid, nog meer getraind en nu dan het resultaat. Liefst 5 Jiujitsuka’s van BSPHolland/Combysport gaan de Nederlandse eer verdedigen in Athene. Vanuit BSPHolland doen de volgende atleten mee:

Jeniffer Zoetemeyer en Manolito Vyent in het DUO mix systeem junioren – Milou van Rijn en Isa Roussey in het DUO dames systeem aspiranten – Manolito Vyent in de fighting klasse min 85 kilo en Rico Struis in de fighting klasse -77 kilo.

Naast deze atleten is uiteraard ook de bondscoach Barry van Bommel weer van de partij, welke tevens de eigenaar is van Combysport en uiteraard de hoofdtrainer is van BSPHolland.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren