Nieuwegeiners in de prijzen op NK Taekwon-do

Zondag 23 november j.l. zijn de Nederlands Kampioenschappen Taekwon-do van ITF-Nederland gehouden in Amsterdam. In de sporthallen Zuid waren 21 verenigingen met taekwon-doins bij elkaar gekomen om te strijden wie zich dit jaar de beste van Nederland mogen noemen. Taekwondo vereniging In Nae Do Kwan uit Nieuwegein kwam met 19 deelnemers aan de start. Drie Nieuwegeiners Roche Woen Tjoen So en Matthijs Bolding van de locatie Nieuwegein en Floyd Stijger uit Nieuwegein die traint in Maarssen deden mee.

Roche Woen Tjoen So werd bij de junioren 3e op het onderdeel sparren. Matthijs Bolding werd ook bij de junioren 1e op het onderdeel sparren en dus Nederlands kampioen. Floyd Stijger werd op het onderdeel Tuls (stijlpatronen lopen) Nederlands kampioen. Bij de hoogtesprong moet er op hoogte een plank omhoog getrapt worden en op dit onderdeel wist Floyd ook Nederlands Kampioen te worden. Met het sparren viel hij weer in de prijzen en werd 3e op het onderdeel.

Aan het einde van de dag kwam er nog een prijs voor 11-jarige Floyd uit Nieuwegein want hij werd in zijn categorie: ‘Jeugd gekleurde banders’ uitgeroepen tot overall winnaar van het toernooi. Buiten deze Nieuwegeiners wisten de andere leden van In Nae Do Kwan ook vele prijzen te halen op de diverse onderdelen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren