Nieuwegeiner beroofd in Utrecht

Woensdagavond vond een beroving van een man plaats. Twee verdachten wisten te ontkomen. Een 55-jarige man uit Nieuwegein liep omstreeks 22.25 uur over de Nieuwe Houtenseweg toen hij werd aangesproken door twee mannen op de fiets. De mannen vroegen aan de 55-jarige man of hij een vloeitje wilde afstaan om een sigaret te draaien. Toen hij het vloeitje had gegeven, wilden de mannen plotseling ook zijn shag hebben en begonnen het slachtoffer met een mes te bedreigen. Nadat het slachtoffer in zijn hand was gesneden, fietsten de verdachten weg. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving.
Het signalement van de verdachten luidt, dader 1, blanke man, rond de 1.80 mtr. lang, normaal postuur en rond de 20 jaar oud. Hij had opvallend lang haar tot over de schouders en droeg daaroverheen een muts. Hij reed op een oude damesfiets.
Dader 2, Blanke man, 1.90 mtr. lang, normaal postuur, rond de 20 jaar en kort haar. Hij droeg een korte spijkerjas met gaten en een spijkerbroek waarvan het kruis laag hing. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.:0900 – 88 44

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren