Kater Frits is vermist

Sinds 18 september is de 4 jaar oude kater Frits vermist aan de Pol de Monthove in de wijk Galecop. De eigenaren van Frits wonen daar net een week. De deur heeft even open gestaan. In eerste instantie kwam hij weer terug maar vervolgens is hij weer naar buiten ontsnapt.

Frits is zwart op zijn rug, staart en op het kopje om de ogen. Hij heeft een witte snoet, borst, buik en witte voetjes voor. Achter heeft hij hele witte poten. Aan zijn rechter voorpoot heeft hij aan de binnenkant een zwarte vlek, wat kenmerkend voor hem is.

Frits kent zijn nieuwe omgeving in Galecop nog niet. Voorheen woonde hij aan de driften in Batau Zuid. Het kan zijn dat hij daar naar toe is gelopen. De buren daar zijn op de hoogte. Maar tot op heden is er nog geen spoor van hem. Frits is gechipt en geregistreerd. Mocht u hem zien dan kunt u de chip gratis bij de dierenarts uit laten lezen.

Hebt u Frits zien lopen? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten. De eigenaren maken zich veel zorgen en willen graag weten waar Frits is. U kunt bellen naar 088-0064674. Meer informatie leest u op www.amivedi.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren