Huisdier gevonden?

Wat moet u doen als u een loslopend huisdier vindt? Vanaf vandaag lanceert Amivedi een nieuwe website en geeft u tips wat u kunt doen.

Het is niet altijd zo, dat een loslopende kat vermist wordt. Meestal komt hij wel uit de buurt en maakt hij gewoon een ommetje. Als een kat mager is wil dat ook niet altijd zeggen dat hij verwaarloosd is. Hij kan ziek, oud zijn of juist heel jong zijn. Soms lijkt het erop dat een kat de weg kwijt is, of een tijdje verdwaald rondloopt. In dat geval zou u op de website kunnen kijken of dit dier soms vermist is.
Vanuit de website www.amivedi.nl is er nu ook www.huisdierzoeker.nl . Op deze site kunt u zien of het door u gevonden dier als vermist is aangemeld bij Amivedi. U kunt zich ook, op deze site aanmelden om de meest recente vermissingen in uw mailbox te ontvangen. Dan blijft u altijd op de hoogte van alle vermiste huisdieren in uw omgeving. Tevens vindt u daar allemaal tips over hoe u met gevonden en vermiste huisdieren kunt omgaan.
Een loslopende hond of een ander huisdier zonder baasje in de buurt, kunt u het beste direct bij Amivedi melden. Want die kunnen echt de weg kwijt zijn. De vrijwilligers van Amivedi kunt u dan direct advies geven.

U kunt vermiste en gevonden huisdieren online aanmelden op onze website www.amivedi.nl of neem telefonisch contact op met Amivedi Nieuwegein, 088-0064674.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren