Gewonden bij aanrijding

Zondagmiddag vond op de Taludweg een ongeval plaats waarbij zes personen gewond raakten en naar het ziekenhuis werden vervoerd. Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie de melding dat een ongeval had plaatsgevonden op de Taludweg. Een 43-jarige automobilist uit Nieuwegein reed over de A.C. Verhoefweg richting de Papendorpseweg. Op hetzelfde moment reed een 39-jarige automobilist uit IJsselstein met drie kinderen achterin over de A.C. Verhoefweg uit de richting van de Papendorpseweg en wilde hij de Taludweg oprijden.Op de kruising is vermoedelijk één van de bestuurders door rood gereden, met een aanrijding tot gevolg. De auto van de 43-jarige man tolde om zijn as en de auto van de 39-jarige man is volgens getuigen over de kop gegaan en kwam tegen een middengeleider tot stilstand. De 39-jarige man en de drie kinderen zijn met onbekend letsel naar het UMC vervoerd. De 43-jarige man en zijn 46-jarige vrouw zijn naar het Antoniusziekenhuis vervoerd.De Regionale Verkeersdienst doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. De politie zoekt getuigen die hebben gezien welke automobilist vermoedelijk door rood reed. Zij kunnen bellen met het politiedistrict Lekstroom, via tel: 0900-8844.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren

Gewonden bij aanrijding

Op zondagmiddag 27 mei zijn bij een aanrijding twee mensen gewond geraakt.

Rond half zes reed een 60-jarige automobilist uit Haren over de A.C. Verhoefweg, komende uit de richting van Nieuwegein en gaande in de richting van de oprit van de A12 (Utrecht / Arnhem). Bij hem in de auto zaten zijn 57-jarige vrouw en 20-jarige dochter.

Teneinde de oprit van de A12 op te rijden, sloeg de automobilist vanaf de A.C. Verhoefweg linksaf. Hij liet daarbij een hem tegemoetkomende 68-jarige automobilist uit Utrecht niet voorgaan. Beide voertuigen botsten op elkaar.

De bestuurders liepen geen letsel op. De vrouw en dochter van de 60-jarige man uit Haren werden per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 57-jarige vrouw had snijwonden in haar gezicht, deze zijn gehecht. Ook een snijwond van de 20-jarige dochter moest worden gehecht. Zij konden na behandeling naar huis.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren