Geweldige 1ste editie van het Drakenbootfestival

Op zondag 8 september j.l. heeft het eerste Drakenbootfestival aan de Herenstraat in Nieuwegein plaats gevonden. De organisatie mag terug kijken op een zeer geslaagde eerste editie. Met diverse participanten o.a. Dragon Events en café het Zwaantje met hun hebben we geprobeerd om een nieuwe traditie op te zetten. Ook de nodige sponsoring was hierbij nodig.

Het overweldigende enthousiasme waar mee de deelnemende teams zich inzette was bewonderingswaardig. Na de eerste races brak de competitie echt los en de foto finish wagen was geen overbodige luxe, er werd gestreden om de laatste centimeters/seconden. Ook de toeschouwers deden fanatiek mee om ”hun” team aan te moedigen om de beste tijd te varen.

De organisatie hoopt ook volgend jaar de teams weer te verwelkomen, en dat er ook de nodige nieuwe teams zich zullen aanmelden. De deelnemende teams waren: Jutphaneesjes, Van Wijk Nieuwegein, Nieuwegein Beweegt ( Wethouder en Burgemeester boot), Jackson ( s.p.p.g.n.),0,0 Procent, Winkeliers vereniging muntplein, C1000 Hoog Zandveld, Scholman service bedrijf, PvdA, VVD en de Blijdeburglaan.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren