Getuigen gezocht van doodsbedreiging

Een inwoonster uit Nieuwegein, die anoniem wenst te blijven, is meerdere malen bedreigd en is op zoek naar een meisje van 15 tot 20 jaar die op donderdag 8 augustus rond 11.35 uur getuigen moet zijn geweest van een doodsbedreiging. De bedreiging is een van de vele door dezelfde man. De eerste keer is zo’n twee jaar geleden. Alles speelt zich af rond de Kafmolenweide in de wijk Batau noord. Het betreft vooral verbale bedreigingen, maar afgelopen donderdag 8 augustus j.l. werden deze ernstiger, zelfs met de dood.

De Nieuwegeinse: ‘Donderdag 8 augustus om ongeveer 11.30 uur ging ik de hond (een Jack Russel) uitlaten en toen ik op de witte brug stond van de Kafmolenweide naar de Reinesteinseweg liep de man (die net als mij ook op de Kafmolenweide woont maar in een ander complex) me tegemoet met een grote stok die me vervolgens dreigend aansprak op het feit dat ik hem geen gedag wilde zeggen. Toen ik aangaf geen gedag te willen zeggen tegen een man met zo’n grote mond begon hij te schelden en te vloeken, waarop ik aangaf dat het me niet uitmaakte wat hij van me vond en liep een stuk door. Toen dreigde hij om die dag om 18.00 uur bij mijn huis langs te komen. Ook zei de man me kapot te willen rijden.’

Vanwege de ernst van de zaak is er politie aangifte gedaan. De geschrokken inwoonster is dan ook op zoek naar het meisje, die op donderdag 8 augustus j.l. getuigen moet zijn geweest van deze bedreiging. Reacties mogen naar de redactie van De Digitale Stad Nieuwegein, deze worden dan doorgestuurd naar de betrokken persoon. Ook kunt u uiteraard contact opnemen met de politie in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren