Geinig dagboek 22

Geinoord is nog steeds ongeslagen in 2014, nu werd nummer voorlaatst Valleivogels met de nodige moeite aan de zegereeks toegevoegd. Pas drie minuten voor het eindsignaal van scheidsrechter O’ Neil knalde de steeds beter in vorm komende Robert Maat de bal langs de verblufte keeper Sven Hardeman onhoudbaar in het dak van doel: 2-1. Eerder had hij ook al met een gave voorzet de openingstreffer ingeleid.

Even daarvoor leek het duel voor de thuisclub in een sportieve kater te eindigen toen Valleivogels via een formidabele vrije trap, ietwat onnodig veroorzaakt door broer Niels Maat, de gelijkmaker had geforceerd. ,,Gelukkig heeft mijn broertje alsnog de winnende binnen geschoten,’’ zo keek Niels terug op de bevrijdende 2-1, waarbij David Jackson met een fraaie assist voor de zo belangrijke aangever had gezorgd.

Omdat de concurrentie JSV (drie) en Benschop (een) puntverlies heeft geleden, wordt de competitie er steeds boeiender om. Geinoord heeft in ieder geval de leiding genomen in de strijd om de laatste periodetitel en met de duels tegen De Merino”s (uit) en Benschop (thuis) voor de boeg kunnen de fans zich opmaken voor een spannend sluitstuk van de competitie.

Opvallend was dat dezelfde spelers die destijds (namelijk op 22 december 2013) op sportpark De Bree West in Scherpenzeel scoorden, namelijk Vincent Griffioen en Robert Maat, dit keer ook in dezelfde volgorde de score voor hun rekening namen, al stond er nu een andere keeper in het doel van Valleivogels. Deze club zal intussen en vieze smaak in de mond hebben van Geinoord want de ploeg uit Scherpenzeel verloor dit seizoen liefst zes (!) punten aan onze club, vanwege het ongeldig verklaren van de eerste 2-0-zege en de twee daarop volgende nederlagen.

Overigens heeft Valleivogels een ster-in-wording als keeper want Sven Hardeman speelt een hoofdrol in de tv-serie ‘Adam zoekt Eve’ waarbij de doelman van Valleivogels in zijn nakie gaat optreden. Misschien had hij tegen Geinoord ook liever zijn doel maagdelijk schoon gehouden maar dat lukte hem dus niet. Hij had dan ook nog het geluk dat arbiter O’Neil een op het oog glaszuivere treffer van Robert wegens hinderlijk buitenspel van Paul Roestenburg annuleerde. De laatste stond alleen maar de tweede paal te dekken, maar werd desondanks als stoorzender voor Sven Hardeman aangemerkt door de verder voortreffelijk fluitende leidsman.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren