Expositie Vetulani in Museum Warsenhoeck

Op zondag 9 april opent op de kunstzolder van Museum Warsenhoeck in Nieuwegein een nieuwe expositie van de Utrechtse kunstenaar Tomasz Vetulani, onder de titel “(Re)search: schetsen en sculpturen.” Deze tentoonstelling zal tot 7 juni te bezichtigen zijn.

Vetulani (1965) is een veelzijdige kunstenaar. Zijn oeuvre omvat openbare werken in staal, bronzen beelden, pentekeningen, fijnschilderkunst, trash-art installaties en meer. In deze expositie toont hij een selectie van recente tekeningen en beelden.

In een onderzoek naar de essentie van het landschap uitgevoerd in subtiele penstreken, in schilderijen op aluminium en zink en in pasteuze tekening-schilderijen van vrouwen en planten, speelt hij vaardig met ongebruikelijke en verrassende technieken. Mede hierdoor creëert hij een gevoelig en uniek esthetisch geheel.

De tentoonstelling wordt op zondag 9 april om 15.00 uur feestelijk geopend onder het genot van een hapje en een drankje. De openingstijden van Museum Warsenhoeck zijn op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Het adres is Geinoord 11 Nieuwegein, in het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren