Een herfstvakantie vol met leuke activiteiten

Deze herfstvakantie, van 22 tot en met 25 oktober, organiseren de combinatiefunctionarissen van de gemeente Nieuwegein voor alle jeugd in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar weer veel leuke en sportieve activiteiten.

De week start op dinsdag 22 oktober met een Kleuterparade waar kinderen van 4 t/m 6 jaar in de sporthal van Sport- en Evenementencomplex Merwestein worden vermaakt met originele spellen en activiteiten. Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Dan kan je op woensdag 23 oktober bij Sport- en Evenementencomplex Merwestein kennismaken met urban dansstijlen zoals breakdance, streetdance en hiphop. Ook op woensdag staat de populaire judoclinic op het programma. Deze wordt in twee groepen, voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar, gegeven bij Comby Sport in Nieuwegein.

Op donderdag 24 oktober wordt in Sporthal Galecop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een hanbalclinic georganiseerd. Kinderen leren gooi- en vangtechnieken en spelen wedstrijden. Op vrijdag 25 oktober wordt de week afgesloten met een combinatie van watersporten in het zwembad van Sport- en Evenementencomplex Merwestein. Wanneer je een A-zwemdiploma hebt en tussen 6 en 12 jaar oud bent kan je meedoen.

Alle activiteiten vinden plaats in de week van 22 t/m 25 oktober. Deelnemen aan de activiteiten kan voor € 1,- per persoon/per keer. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, data en om je in te schrijven op www.merwestein.nl (Agenda).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!Reactie annuleren